ویزاهای متخصصین Skilled Visa

استرالیا دارای برنامه ریزی دقیق و هدفمند مهاجرتی برای جذب نیروی كار ماهر و متخصص است تا با استفاده از آنها پیشرفت و رونق اقتصادی استرالیا را تضمین نمایید. تخصص های مورد نیاز میتواند شامل مهارت هایی گردد که در لیست مشاغل مورد نیاز (Skill Occupation List (SOL استرالیا لیست گردیده است. سازمان مهاجرت استرالیا هرساله با تغییر نیازهای کشور لیست مهارت های درخواستی را تغییر میدهد و این سیستم افرادی را در اولویت قرار میدهد که دارای سطح زبان قویتر و سن کمتر و سابقه کار بیشتر باشند.

برای درخواست این ویزا شما باید شغلی را انتخاب نمایید كه در فهرست مشاغل (SOL) موجود و شما دارا ی حداقل سابقه کاری در آنرا دارا باشید. برای اطلاعات بیشتر به این لیست که هر سال در آخر ماه جون تغییر میکند مراجعه کنید.
در صورتیکه شغل شما در آن لیست موجود باشد، شما با داشتن حداقل این شرایط برای شروع پروسه درخواست ویزا اقدام نمایید:

  1. حداکثر سن متقاضی ۴۹ سال
  2. حداقل نمره آیلتس ۶
  3. حداقل ۱ سال سابقه کاری در زمینه رشته مورد نظر

پس از تکمیل مدارک و ارسال در خواست ویزا بین ۸ تا ۱۲  ماه بررسی مدارک شما به طول خواهد انجامید. البته برای هر کیس و شخص، طول این پروسه بسته به رشته تحصیلی، سابقه کار، امتیاز فرد متفاوت می باشد. پس از کسب موفقیت در تکمیل  پروسه، دولت استرالیا یکی از ویزاهای زیر را  به شما ارائه می دهد. با دریافت هرکدام از این ویزاها شما می توانید در استرالیا زندگی، کار و تحصیل نمایید. داشتن اقامت دایم از استرالیا به معنای استفاده از خدماتی همچون خدمات بیمه های درمانی و اجتماعی میباشد.

به طور کلی مهمترین Skilled  ویزاها به موارد ذیل تقسیم میگردند:

  1. Skilled Independent Visa – Subclass 189
  2. Skilled Nominated visa – Subclass 190
  3. Skilled recognition graduate visa – Subclass 476(ویزای مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاههای امیرکبیر و تهران)
  4. Skilled Nominated (provisional) visa – Subclass 489
  5. Skilled Regional Visa – Subclass 887

برای آشنایی بیشتر با ویزاهای مهارت به آدرس http://www.border.gov.au مراجعه کنید.

وکلای استرالیایی شرکت در شهر ملبورن استرالیا آماده ارائه کلیه خدمات حقوقی و تشکیل پرونده مهاجرتی شما هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در دفتر شرکت تماس بگیرید.